FőoldalÜdvözöljük műszaki tervező és kivitelező cégünk internetes oldalán!


    A Tartalom felsorolásban szereplő tematikus menüpontok alapján
könnyen elnavigálhatnak az Önök számára fontos információkat tartalmazó aloldalainkra.

    Figyelmükbe ajánljuk Bemutatkozásunkat, amiből megismerhetik cégünk történetét, a velünk kapcsolatos általános tudnivalókat, valamint részletes leírások által, a közreműködésünkkel eddig megvalósult projektek közül a leglátványosabbakat, legérdekesebbeket.

    Szakembereink ismeretei és tapasztalatai az ÉPÍTŐMÉRNÖKI tudományok széles területét lefedi, így komplett megoldást tudunk nyújtani a legegyszerűbb lakossági igényektől kezdve, a sok szakterületet érintő komplex generálfeladatokig. Részletesebben erről a Tevékenységeinket felsoroló menüpontban tájékozódhatnak.

    Évente több száz munkát végzünk el, ezért referencia-listánkban csak a nagyobb horderejűek felsorolása történik. Így előfordulhat, hogy nem találnak az Önök érdeklődésének megfelelő referenciát, mely esetben kérjük megkeresésüket, hogy tájékoztatást nyújthassunk a lehetőségekről.

    Elérhetőségeink bármelyikén, illetve személyesen is állunk rendelkezésükre!   

   


A
mennyiben oldalunkon található információk felkeltik érdeklődésüket, kérjük, hogy szíveskedjenek lehetőséget biztosítani a PEST-TERV Kft. részletesebb bemutatkozására.